Председателят на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) Кирил

...
Председателят на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) Кирил
Коментари Харесай

КРИБ благодари на ДПС за прецизирането на мярката 60/40

Председателят на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) Кирил Домусчиев изпрати благодарствено писмо до Парламентарната група " Движение за права и свободи ", в което показва благодарността на управлението и членовете на работодателската организация към парламентарната група на Движение за права и свободи и на Йордан Цонев, заместник-председател на Комисията по бюджет и финанси, за прецизирането на мярката " 60/40 " в сходство с настояването на КРИБ.

Писмото е оповестено на интернет страницата на КРИБ, написа Novini.bg.

" Доволни сме от това прецизиране, защото по този метод мярката ще може да проработи доста по-ефективно, а също по този начин и по-малките предприятия ще могат да се възползват. Помним, че преди време, когато КРИБ внесе предлагането за въвеждането на плоския налог от 10 %, Движение за права и свободи също ни поддържаха. Благодарим и за това - в този момент виждаме позитивните резултати за българския бизнес ", написа в писмото си ръководителят на КРИБ и показва увереност, че ползотворното съдействие сред ПГ " Движение за права и свободи " и КРИБ ще продължи в името на спасението на българската стопанска система.

Вчера пред публицисти ръководителят на парламентарната бюджетна комисия Менда Стоянова заяви, че бюджетната комисия в Народното събрание е приела предложение на Йордан Цонев, подкрепено от всички, което планува смяна на мярката " 60/40 ".

Сега страната, с изключение на 60 %, ще заплати и осигуровките, които се дължат от страна на работодателя. Това значи, че схемата няма да бъде 70 на 30, а ще бъде в действителност 60 на 40, съобщи още Менда Стоянова.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР